>Eenakters

Eenakters

Een eenakter is een toneelstuk die maar uit één enkele akte (of bedrijf) bestaat. De meeste toneelstukken bestaan uit twee, drie of vier akten, met tussen elke akte een pauze. Een eenakter wordt gespeeld zonder ingelaste pauze en is van korte duur, zelden langer dan veertig minuten.  Om die reden worden op één voorstellingsavond vaak meerdere eenakters na elkaar opgevoerd.

Op 12 & 13 januari 2018 heeft Ontwaakt mee gedaan aan het 1-akterfestival in Baarn met het stuk "Straf". Sandra Molenaar en Monique Roeten speelden een hele mooie voorstelling. De jury zei er het volgende over: Beide speelsters speelden met heel veel lef. Sandra heeft zeer knap geopend, we zaten er meteen in. En dat terwijl zo'n festival aftrappen extra spanning kan brengen.

Er werd goed met stiltes gespeeld en was goed samenspel. Helder stemgebruik, fijne dictie. Af en toe goede timing. Beide grappig op hun eigen manier. Kledingkeuze was duidelijk. Decorprojectie was mooi, goed uitgevoerd. Decor en licht goed. Op 2 & 3 maart 2018 wordt het stuk opnieuw gespeeld in Studio Bakboord in Huizen.

Kom je ook naar onze volgende voorstelling?

Direct reserveren

 

Foto's laatste eenakters:

Adfina Administratie
De Groot Verzekeringen
Websites & online marketing
Nico Klein Vleeswarenspecialist
Brugman timmerwerken
Henk Molenaar Installatie
Jumbo Huizen
Website laten maken?
Sonia Bloemen Huizen
logo_comehome
Tim Menswear Laren
logo_Visbezorgd
logo Hedendaags Vastgoed
advertentie_V&L
Invouwen