>>Dromen

2015: Dromen

Ontwaakt heeft op vrijdag 23 januari 2015 meegedongen naar een prijs op het eenakterfestival in Baarn. Wij speelden de eenakter Dromen, van Cocky van Bokhoven. Onder regie van Henri Nap speelden Fieke van Effrink en Sandra Visser de eenakter. Met deze eenakter won Ontwaakt de eerste prijs voor het best gespeelde stuk van de twee avonden en tevens de eerste prijs voor de beste acteerprestatie door Fieke van Effrink. Op 27 en 28 februari speelden we Dromen in ons eigen theater.

Twee zussen, een leven lang met elkaar,een succesvolle trilogie van auteur Cocky van Bokhoven. Eerst was daar het verhaal "De Koningin" waarin wij kennis maakte met Dora en Ina. Het geijkte ritueel van de zusjes, om langs de weg op een vaste plek de rijtoer van de Koningin mee te maken. Vervolgens hun karakters te leren kennen en hoe zij niet zonder elkaar kunnen, maar beide hun eigenaardigheden hebben.Als vervolg schreef de auteur "De Laatste keer" waarin het verdere leven van de zussen op hun vaste plek van de rijtoer verder word uitgediept. En dan blijkt het leven een wrange wending te krijgen door de aftakeling van Ina.
Door het succes van de eerst genoemde eenakters heeft de auteur Cocky van Bokhoven het verzoek gekregen er nog een derde vervolg aan te geven, getiteld "Dromen".In dit verhaal blijkt Ina te zijn overleden.... Dora gaat met de urn naar hun vaste stek en beleeft daar haar gedroomde ontmoeting.

Naast Dromen speelde PlanB uit Bussum de eenakter Visnijd en was er cabaret van Robbert Jan Proos.

 

Dromen Baarn Dromen Dromen Visnijd Visnijd RobbertJan Proos
Twee eerste prijzen eenakterfestival Baarn
Adfina Administratie
De Groot Verzekeringen
Websites & online marketing
Nico Klein Vleeswarenspecialist
Brugman timmerwerken
Henk Molenaar Installatie
Jumbo Huizen
Website laten maken?
Sonia Bloemen Huizen
logo_comehome
Tim Menswear Laren
logo_Visbezorgd
logo Hedendaags Vastgoed
advertentie_V&L
Invouwen