>>Ontwaakt heeft eigen theatertje

Ontwaakt heeft eigen theatertje

25-06-2014

Ontwaakt heeft eigen theatertje

Toneelvereniging heeft eindelijk haar eigen mini-theater “Studio Bakboord”. Op 25 juni is de studio feestelijk geopend door wethouder mevrouw Marlous Verbeek. De spelers van het kindertoneel verzorgden daarbij in kostuum de ontvangst van de gasten en luisterden zo de opening op.

Vanaf 2008 is er gewerkt om de droom van de vereniging te realiseren: een eigen theatertje. Aangezien de vereniging geen subsidie krijgt heeft het even geduurd voor de benodigde financiën bij elkaar gespaard waren en lag de verbouwing soms stil als er decors voor de voorstellingen gebouwd moesten worden.

Door eigen leden gerealiseerd: de inrichting van de zaal, de plaatsing van pluche stoelen, de gordijnen, de nooduitgangen, de airco op het dak, de verlichting en het geluid etc. Het theatertje biedt plaats aan zo’n vijftig man, waar er behalve kindertoneel en eenakters in de toekomst  ook speciale stukken gespeeld gaan worden voor een wat kleiner publiek. Het bevindt zich op Bakboord 70 in Huizen.

Ontwaakt heeft eigen theatertje Ontwaakt heeft eigen theatertje Ontwaakt heeft eigen theatertje Ontwaakt heeft eigen theatertje Ontwaakt heeft eigen theatertje Ontwaakt heeft eigen theatertje
Adfina Administratie
De Groot Verzekeringen
Websites & online marketing
Nico Klein Vleeswarenspecialist
Brugman timmerwerken
Jumbo Huizen
Website laten maken?
Sonia Bloemen Huizen
logo_comehome
Tim Menswear Laren
logo_Visbezorgd
logo Hedendaags Vastgoed
advertentie_V&L
Invouwen