HomeAgendaDe Woonboot

De Woonboot

31 mei 2024 - 8 juni 2024
Theater Bakboord
De Woonboot

Direct reserveren via deze link!

De woonboot is een avondvullende relatie-komedie. Nico heeft het helemaal gehad Wilma. Niks is goed en altijd commentaar. Ze is gewoon niet lief genoeg! Ga naar Thailand, roept zij, en koop daar iets volgzaams dat je niet kan verstaan! Best, is het antwoord, dat is precies wat ik ga doen. Zoek het maar uit! Niet lang daarna is de scheiding een feit en betrekt Nico met de jonge mooie en volgzame Petcharin een pittoresk gelegen woonboot. Daar gaan zij gelukkig worden! Hij is lief tegen haar en zij is lief voor hem. Ondertussen heeft Wilma ook een nieuwe liefde opgedaan: Ronnie Betonnie. Zo noemen ze ‘m omdat het één bonk spieren is. Misschien moeten ze maar eens met zijn vieren eten? Dat is toch gezellig? En dan loopt het uit de hand….

Haye van der Heyden (1957) is een bekende Nederlands schrijver van toneelstukken, televisieseries. In 1991 kreeg hij voor Jaloezieën de Johan Kaart Prijs. In 2002 won hij de Visser-Neerlandiaprijs voor het stuk Gouwe Handjes dat later twee seizoenen gespeeld werd door John Kraaijkampsenior. Eerder speelde ‘Ontwaakt’ de klucht ‘De flat van Jet’ en ‘Daan & Doris en Dick & Debbie’ van Haye van der Heijden.

Ik hoop dat het plezier dat wij aan de repetities hebben beleefd vanavond zichtbaar is en wens u minstens net zo veel plezier bij deze voorstelling van ‘De Woonboot’.

Jaap van Zelst - Regisseur

Speeldata - 31 mei, 1 juni, 7juni, 8 juni.

Tickets NU beschikbaar!

Kom je ook naar onze volgende voorstelling?
Direct reserveren
© 2024 Toneelvereniging Ontwaakt