HomeDoe mee

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar mensen die een warm hart hebben voor onze verenging! Wil je mee doen met Ontwaakt dan ben je van harte welkom! Toneelvereniging Ontwaakt ontvangt geen subsidie. Buiten de regeling dat we tegen een gereduceerd tarief een zaal kunnen huren in het Huizer theater De Graaf Wichman, bekostigen wij onze voorstellingen zelf.

De aanschaf of huur van (Huizer)kleding, rekwisieten, decor en het onderhoud van ons theater is een kostbare zaak. Om onze activiteiten uit te kunnen blijven voeren en samen mooie voorstellingen te blijven maken hebben we jouw hulp hard nodig! Steun Toneelvereniging ‘Ontwaakt’ bijvoorbeeld als:

Lid

Kom met ons meespelen en word lid voor 60 euro per jaar. Je bent dan spelend lid, hebt stemrecht en bent welkom bij onze vergaderingen. Je ontvangt twee vrijkaarten voor onze voorstellingen en bent welkom bij al onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je tweemaal per jaar onze nieuwsbrief. Schrijf je in en wie weet ligt er in een volgend stuk wel een mooie rol voor je klaar!

Vriend

Je wordt vriend van ‘Ontwaakt’ door jaarlijks een donatie te doen van tenminste 60 euro. Je bent dan niet-spelend lid, hebt stemrecht en bent welkom bij onze vergaderingen. Je ontvangt twee vrijkaarten voor onze voorstellingen en bent welkom bij al onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je tweemaal per jaar onze nieuwsbrief.

Donateur

Je bent donateur van ‘Ontwaakt’ door jaarlijks een donatie te doen van tenminste 40 euro. Je ontvangt een vrijkaart en een kaart met 50% korting voor onze voorstellingen en bent welkom bij onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je tweemaal per jaar onze nieuwsbrief.

Sponsor

Ontwaakt heeft verschillende sponsoren die onze vereniging van harte ondersteunen. Er zijn verschillende manieren om sponsor te worden van ‘Ontwaakt’. We informeren je graag over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je advertentie in onze programmaboekjes en op de aankondiging affiches langs de weg. Of aan het adverteren op onze website en jaarlijks gratis kaarten voor onze voorstellingen. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op, we werken graag met je samen!

Contact opnemen

Kom je ook naar onze volgende voorstelling?
Direct reserveren
© 2021 Toneelvereniging Ontwaakt