HomeDoe mee

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar mensen die een warm hart hebben voor onze verenging! Wil je mee doen met Ontwaakt dan ben je van harte welkom! De aanschaf of huur van (Huizer)kleding, rekwisieten, decor en het onderhoud van ons theater is een kostbare zaak. Om onze activiteiten uit te kunnen blijven voeren en samen mooie voorstellingen te blijven maken hebben we jouw hulp hard nodig!

  • NB: Door de coronacrisis hebben we lang niet kunnen optreden, en toen het weer mocht waren er spelers die het hadden..!! Eindeljk gaan we weer spelen. Vrijdag 4, zaterdag 5, vrijdag 11 en zaterdag 12 november a.s.  Dan spelen we Daan & Doris en Dik & Debbie. Dit zijn maar liefts 12 sketches. Voor onze leden, donateurs en vrienden geldt dan een sterk gereduceerd tarief (de vrijkaarten vervallen dit seizoen om dat we maar zeer beperkt ruimte hebben en we iedereen de mogelijkheid willen bieden een avond bij te wonen).

 

Steun Toneelvereniging ‘Ontwaakt’ bijvoorbeeld als:

Lid

Kom met ons meespelen en word lid voor 60 euro per jaar. Je bent dan spelend lid, hebt stemrecht en bent welkom bij onze vergaderingen. Je ontvangt 1 vrijkaart voor al onze voorstellingen en bent welkom bij al onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je onze nieuwsbrief. Schrijf je in en wie weet ligt er in een volgend stuk wel een mooie rol voor je klaar!

Vriend

Je wordt vriend van ‘Ontwaakt’ door jaarlijks een donatie te doen van tenminste 60 euro. Je bent dan niet-spelend lid, hebt stemrecht en bent welkom bij onze vergaderingen. Je ontvangt vrijkaart voor al onze voorstellingen en bent welkom bij al onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je onze nieuwsbrief.

Donateur

Je bent donateur van ‘Ontwaakt’ door jaarlijks een donatie te doen van tenminste 40 euro. Je ontvangt 1 vrijkaart voor 1 voorstelling per seizoen en bent welkom bij onze andere clubactiviteiten. Tevens ontvang je onze nieuwsbrief.

Sponsor

Ontwaakt heeft verschillende sponsoren die onze vereniging van harte ondersteunen. Er zijn verschillende manieren om sponsor te worden van ‘Ontwaakt’. We informeren je graag over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je advertentie in onze programmaboekjes en op de aankondiging affiches langs de weg. Of aan het adverteren op onze website en jaarlijks gratis kaarten voor onze voorstellingen. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op, we werken graag met je samen!

Contact opnemen

Kom je ook naar onze volgende voorstelling?
Direct reserveren
© 2024 Toneelvereniging Ontwaakt