HomeAgendaEenakter Avond

Eenakter Avond

20 mei 2022
Theater Bakboord
Eenakter Avond

Bestel direct kaarten!

De volgende eenakters worden gespeeld:

1. Theaterduo 'Franje' speelt FEEST!

  • Hermien, die samen met Evert een uitgeblust echtpaar vormt, is 70 jaar geworden. Tijdens het aansnijden van de traditionele verjaardagstaart komen al haar frustraties van een saai huwelijk naar boven. Dan komt zowel Hermien als Evert voor een complete verrassing te staan. Kunnen zij, nadat ze beiden na 50 jaar eindelijk hun geheimen prijsgeven, alsnog een nieuwe start maken?

2. Theaterproductie 'ROOD' speelt 90 cent per minuut

  • Manuela presenteert de Tv-show Sterren Spreken. Met haar pendel voorspelt zij de toekomst. Maar… het aantal bellers valt tegen. Daarom wordt Erika, de kaartlezeres, erbij gezet. De dames gaan de strijd met elkaar aan: wie kan de toekomst beter voorspellen?

3. Toneelvereniging 'Steeds Beter' speelt De poes

  • De één beschouwt zijn huisdier als een kind, de ander als statussymbool. Tussen deze twee uitersten zitten allerlei schakeringen. Dit alles komt tot uiting in de wachtkamer van een dierenarts. Dankzij een wel heel naïeve dierenliefhebster ontstaat er uiteindelijk onder de anderen een band. 

4. Toneelvereniging Ontwaakt speelt De Wachtkamer

  • In de wachtkamer van Dokter Schaberg is het altijd druk en worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld tussen de Huizers. Maar als er een vreemde binnenkomt die ook nog probeert voor te dringen slaat de stemming snel om.
Kom je ook naar onze volgende voorstelling?
Direct reserveren
© 2024 Toneelvereniging Ontwaakt